Blogger Widgets

12. marca 2012

Renáta Čonková postúpila v Hlase Česko Slovenska


Slovenskí fanúšikovia Eurovízie si možno ešte pamätajú na slovenské národné kolo Eurosong 2010, v ktorom účinkovala aj speváčka Renáta Čonková. Tá včera večer postúpila v speváckej súťaži Hlas Česko Slovenska do ďalšieho kola. Koučov Daru Rolins a Rytmusa zaujala svojím podaním skladby Because of you. Renáta sa nakoniec rozhodla vstúpiť do Rytmusovho tímu.


Hlas Česko Slovenska tvorcovia poňali ako šancu pre začínajúcich spevákov, ale takmer v každej epizóde tu stretávame aj známe, či menej známe českého a slovenského šoubiznisu. V uplynulej epizóde sa svojím speváckym výkonom pokúsila zaujať aj speváčka Renáta Čonková, ktorá sa slovenskej verejnosti dostala do povedomia v roku 2007 účinkovaním v letnej šou Slovenskej televízie, Môj najmilší hit, kde sa v diváckom hlasovaní umiestnila na 3. mieste. Po tomto úspechu sa rozhodla vydať v roku 2008 svoj debutový album, z ktorého fanúšikov zaujala najmä skladbami Padá dážď či Skús ma nájsť.

V roku 2010 sa rozhodla zúčastniť slovenského národného výberu pre Eurovíziu. Spolu s opernou speváčkou Martinou Polievkovou sa do súťaže prihlásili so skladbou Dúha, s ktorou sa prebojovali do semifinále národného kola.

Uvidíme ako sa Renáte bude v konkurencií spevákov a speváčok dariť. Držíme palce!


FOTO: renataconkova.sk
ZDROJ: renataconkova.sk
VIDEO: youtube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára