Blogger Widgets

1. marca 2012

Slovensko odhalí reprezentanta 7. marca

RTVS dnes oficiálne informovala, že tlačová konferencia, na ktorej bude verejnosti predstavený reprezentant a súťažná skladba pre Eurovíziu 2012, sa uskutoční na budúci týždeň v stredu 7. marca.


Verejnoprávny vysielateľ aj tento rok stavil na interný výber, ktorý sa minulý rok osvedčil, keďže duo TWiiNS sa umiestnilo v hlasovaní divákov a odbornej poroty najlepšie v novodobej slovenskej eurovíznej histórii. Či sa úspech zopakuje bude jasné až počas semifinálového večera v Baku, no obraz si fanúšikovia budú môcť urobiť už budúcu stredu. RTVS totiž predstaví tohtoročného slovenského reprezentanta a zároveň aj súťažnú skladbu.

Pôvodné informácie z novembra minulého roku hovorili o tom, že Slovensko má v máji v Baku zastupovať spevák a bývalý superstarista Miro Šmajda. Tieto správy však boli neskôr zo strany speváka dementované, pričom počas uplynulých týždňov spevák oznámil koniec svojej speváckej kariéry. Posledné klebety, ktoré priniesol týždenník STAR hovoria, že Miro chystá preraziť v Spojených štátoch amerických.

V tipovaní mena slovenského reprezentanta pre tohtoročnú Eurovíziu nezaháľajú ani fanúšikovia v internetových diskusiách. Najväčšej popularite sa aktuálne teší zoskupenie Papajam, speváčka Celeste Buckingham či skupina Peter Bič Project. To, či reprezentantom bude práve niekto z hore uvedených alebo nás čaká veľké prekvapenie sa teda definitívne dozvieme už na budúci týždeň.

FOTO: medialne.sk, RTVS

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára