Blogger Widgets

18. marca 2012

Spúšťame anketu Our Sound Of Eurovision 2012!


Už zajtra budeme poznať všetkých 42 skladieb tohtoročnej Eurovízie. Keďže chceme poznať váš názor na jednotlivé skladby, rozhodli sme sa spustiť na našom blogu anketu pod názvom Our Sound Of Eurovision 2012, ktorá nám priblíži vašich tohtoročných kandidátov na víťazstvo a tiež outsiderov ročníka. Prvé kolo ankety spustíme na budúci týždeň.

Pravidlá ankety sú jednoduché. Pripravili sme si pre vás celkom 9 kôl. Každý týždeň je anketa rozdelená na tri časti, pričom sa drží pravidiel skutočnej Eurovízie. Vždy v utorok budete môcť hlasovať pre súťažné skladby z 1. semifinále, vo štvrtok zase pre piesne zaradené v 2. semifinále. Aby boli výsledky čo najviac blízke skutočnosti, hlasovanie v iných dňoch v týždni prebiehať nebude. Do finále, ktoré sa uskutoční tradične v sobotu, postúpi z oboch častí 20 skladieb, ktoré od vás získali najviac hlasov. Zároveň tu pribudnú aj piesne z tzv. Veľkej šestky, teda krajiny, ktoré majú právo automatického postupu do finále. Víťaza hlasovania, a teda potencionálneho kandidáta na prvé miesto v Eurovision Song Contest sa dozvieme vždy v nedeľu.

Prvé hlasovanie nás čaká už tento utorok 20. marca, kedy budete môcť hlasovať za skladby z prvého semifinále. Veríme, že našu anketu si obľúbite a budete sa do nej zapájať každý týždeň. Sami sme zvedaví, aké výsledky nám prinesie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára