Blogger Widgets

2. apríla 2012

Max Jason Mai bude hosťom Voyo Music. Zadarmo ho neuvidíte

Tohtoročný reprezentant Max Jason Mai bude zajtra hosťom internetovej hudobnej relácie Voyo Music, ktorá beží na portáli Voyo.sk. Ten je zároveň archívom relácii a seriálov najsledovanejšej slovenskej  televízie Markíza. Od dnes si však zameškané Televízne noviny, Farmu či Druhý dych zadarmo nepozriete. Prístup na portál totiž vedenie televízie definitívne spoplatnilo.

Ak teda chcete vidieť rozhovor moderátorky Barbory Rakovskej s Maxom Jasonom Maiom pripravte si sumu 5, 99 eura. Presne toľko stojí mesačný poplatok za prístup k jednotlivým videám z tohto internetového archívu.

Áno, v 21. storočí, kedy sa po celom svete bojuje proti spoplatňovaniu inak bežne dostupných služieb,  aj najsledovanejšia slovenská televízna stanica pristúpila k takémuto kroku. Jej česká sestra TV Nova tento krok komentuje takto: "Základným princípom aj naďalej zostáva, že divák si môže svoju obľúbenú reláciu či seriál pozrieť priamo počas premiérového vysielania na našich obrazovkách," vyjadrila sa pre portál digizone.cz zástupkyňa tlačového oddelenia Novy Marie Fianová. Povedané inak, časová tieseň a dôležité povinnosti divákov televízie nezaujímajú. Je to vaša chyba, tak za ňu zaplatíte!

FOTO: webnoviny.sk, TV Markíza

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára