Blogger Widgets

11. mája 2012

Prinášame vám informácie z dnešnej tlačovky Maxa Jasona Maia

Dnes sa na lodi v bratislavskom River Clube konala tlačová konferencia nášho reprezentanta Maxa Jasona Maia na Eurovízii 2012 tesne pred odletom do Baku. Prinášame vám súhrn informácií, ktoré nám sprostredkoval odborník na Eurovíziu, Ján Winkler, ktorý sa zúčastnil dnešnej tlačovky.


Konferenciu moderoval Roman Bomboš, ktorý bude priamo z Baku komentovať obe semifinálové aj finálový večer. Spolu s ním a Maxom bola na pódiu aj Jana Majorová, vedúca slovenskej delegácie v Baku. Max prítomných novinárov informoval o prípravách na Eurovision Song Contest a predstavili svoje ambície: "Maximálne zaujať a maximálne uspieť."

Na tlačovke predstavil Max revolučnú novinku - interaktívnu podpisovú kartu."Je to na trhu úplná novinka," povedal výkonný riaditeľ spoločnosti Smartvision Juraj Dozsa"V momente, keď sa na kartu pozrie človek napríklad cez kameru v mobilnom telefóne, spustí sa trojrozmerný holografický obraz Maxa Jasona Maia, ktorý sa objaví v priestore. Obraz je interaktívny, fotografia akoby ožila. Je to o tisíc percent komunikatívnejšie, ako obyčajná podpisová karta," dodal. "Človeka, ktorému sa karta dostane do rúk, to okamžite posunie k tomu, aby si vypočul aj vašu muziku a zoznámil sa s vami," hovorí Max.


Okrem toho púta špeciálnu pozornosť aj Maxov amulet, ktorý nazval spolu s tímom maxagram. "Symboly predstavujú jednotlivé elementy ako kruh, spojenie mužskej a ženskej energie i môj základný postoj, pri ktorom upínam ruky hore k vyšším silám a nohami zostávam na zemi," vysvetlil spevák.

Max dobrovoľne daroval krv, ktorá bola primiešaná do kovovej matérie, z ktorej sú vyrobené amulety. Kto drží v ruke tento amulet, drží v ruke aj kúsok z Maxa. Max verí, že fanúšikovia, ktorí budú mať maxagram, mu pomôžu postúpiť do finále pesničkovej súťaže. Bol by tak prvým interpretom zo Slovenska, ktorému by sa to podarilo.

O návrhy oblečenia pre Maxa Jasona Maia a jeho kapelu sa postarala módna návrhárka Andrea Paldan, ktorá je známa tým, že rada pracuje s čiernou farbou. "Čierna nie je len výsadou večerných šiat, patrí aj k rock'n'rollu," povedala.  Zaujímavosťou je, že spevák má okrem amuletu a špeciálnej podpisovej karty aj maňušku, ktorá sa dostane do predaja ako súčasť známeho nealkoholického nápoja. Predstavil tiež novú verziu svojej webovskej stránky, ktorú otvoríte kliknutím na tento odkaz.

Max Jason Mai sa predstaví so svojou skladbou Don't Close Your Eyes na eurovíznom pódiu ako 15. v poradí počas druhého semifinálového večera 24. mája. Priamy prenos vysiela RTVS na Jednotke od 21:00.

FOTO: Ján Winkler
ZDROJ: Ján Winkler, RTVS

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára