Blogger Widgets

4. mája 2012

RTVS spustila promo kampaň k Eurovízii. Dominuje jej Max Jason Mai

Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) dnes predstavila oficiálnu promo kampaň, ktorou divákov upozorní na blížiace sa semifinálové a finálový večer tohtoročnej Eurovízie. Ako prvý pripravila celostranový inzerát, ktorý zverejní v slovenských denníkoch a týždenníkoch.


V ňom figuruje veľká fotografia Maxa Jasona Maia, pričom je okomentovaná textom: "Max Jason Mai a jeho spaľujúca šou v najprestížnejšej pesničkovej súťaži Európy." Ďalšou dôležitou skutočnosťou je, že všetky tri priame prenosy, teda 1. semifinále vysielané v utorok 22. mája, 2. semifinále s našou účasťou vo štvrtok 24. mája aj veľké finále v sobotu 26. mája, odvysiela vždy so začiatkom o 21:00 prvý kanál Jednotka. Minulý rok kvôli prekrytiu s hokejovým šampionátom odvysielala RTVS semifinále s našimi reprezentantkami, sesterským duom TWiiNS, výnimočne na Dvojke.


Vrchol promo kampane nastane podľa oficiálnej Facebook stránky RTVS už zajtra, kedy má byť uvedená do vysielania oficiálna upútavka. Pripomeňme si ako RTVS upozorňovala divákov na Eurovíziu v nórskom Oslo v roku 2010:


FOTO: facebook.com, RTVS
VIDEO: youtube.com, RTVS

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára