Blogger Widgets

5. mája 2012

Úspechy Romana Bomboša: Svadba, ocenenie a Eurovízia priamo v Baku!

Moderátor Rádia Slovensko Roman Bomboš je už neodmysliteľnou súčasťou slovenskej časti Eurovízie. Od roku 2009 totiž komentuje priame prenosy tejto veľkolepej európskej piesňovej šou. Tento rok nastáva pre neho významná zmena, keďže Eurovíziu zažije na vlastnej koži priamo v centre diania, azerbajdžanskom hlavnom meste Baku!

Jedinečné vystúpenia 42 reprezentantov zúčastnených krajín bude Roman Bomboš komentovať z bezprostrednej blízkosti a tak sa už teraz môžme tešiť na exkluzívny komentár, aký sme ešte v rámci Eurovízie  na Slovensku nezažili. Doteraz totiž náš komentátor vždy sledoval vystúpenia spevákov a vyhlasovanie víťaza "z druhej ruky" v bratislavskom štúdiu. Tentokrát sa pripojí ku komentátorom ostatných štátov, pre ktorých sú pripravené špeciálne "boxy", v ktorých sa budú môcť nerušene sústrediť na komentovanie aktuálneho diania na eurovíznom pódiu.

Roman Bomboš však okrem tohto malého eurovízneho úspechu zažíva v tomto období aj ďalšie. Veľká zmena nastala v jeho osobnom živote. V poslednú marcovú sobotu totiž vkĺzol do manželského chomútu. Jeho životnou partnerkou sa stala dlhoročná priateľka Alexandra. "Zoznámili sme sa naozaj symbolicky, v zákulisí počas výroby jednej z prvých reality šou na Slovensku, Vyvolení, a toto stretnutie sa nám naozaj stalo osudným, pretože sme sa stali vyvoleným jeden pre druhého," prezradil Roman pre mesačník Ružinovské Echo.

Ďaľšou významnou poctou pre Bomboša je ocenenie Hudobný redaktor roka , ktorú mu udelil Zväz autorov a interpretov v rámci odovzdávania výročných cien za rok 2011.

Romanovi Bombošovi k tomuto všetkému srdečne blahoželáme a veríme, že Eurovíziu 2012 si v Baku užije do sýtosti ;-) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára