Blogger Widgets

9. marca 2012

Max Jason Mai mal premiéru v rádiu. Večer ho čaká televízna


Spevák Max Jason Mai, ktorý bude reprezentovať Slovensko na tohtoročnej Eurovízii, predstavil svoju skladbu Don't close your eyes premiérovo v dnešnom rannom vysielaní rádia Slovensko. Audio záznam nájdete vo vnútri tohto článku.

Rocková skladba Don't close your eyes sa od stredajšej tlačovej konferencie stala na internetovom videoserveri Youtube.com hitom. Len za dva dni od zverejnenia si ju vypočulo už viac než stotisíc internetových návštevníkov. Štatistiky zverejnené pri videu nás informujú o tom, že okrem Slovenska a Česka ju najviac počúvajú aj v takých krajinách ako je Veľká Británia, Francúzsko či Nemecko. Reakcie zahraničných eurovíznych fanúšikov sú tiež prevažne pozitívne.

Dnes ráno spevák Max Jason Mai oficiálne odpremiéroval song na rádiu Slovensko. Vypočujte si ako to prebiehalo:
Už dnes večer na všetkých fanúšikov pripravuje Max veľkolepé vystúpenie na galavečeri Osobnosť televíznej obrazovky 2011, ktorá bude v priamom prenose vysielaná na Jednotke RTVS od 20:00. Okrem speváka sa objavia na pódiu aj štyria ďalší hudobníci a náš zdroj zo zákulisia príprav nám prezradil, že počas vystúpenia nás čaká aj jedno prekvapenie, ktoré sa stane charakteristickým prvkom Maxovej ďalšej prezentácie. Prenos môžete sledovať aj cez internet kliknutím na tento odkaz.

FOTO: maxjasonmai.com
VIDEO: Youtube.com, RTVS

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára