Blogger Widgets

9. marca 2012

Max Jason Mai nevystúpil počas galavečera OTO 2011 (aktualizácia)


Počas dnešného odovzdávania televíznych cien OTO 2011, ktoré vysielala Jednotka RTVS, mala byť v televíznej premiére odprezentovaná skladba Don't close your eyes, s ktorou bude spevák Max Jason Mai reprezentovať Slovensko v máji na Eurovízii 2012.

V priebehu príprav na priamy prenos však nastala neočakávaná situácia, za ktorou podľa nášho zdroja nie sú zdravotné či technické problémy na strane interpreta. Na situáciu bude reagovať Max Jason Mai v oficiálnom stanovisku, ktoré bude zverejnené prostredníctvom spevákovho oficiálneho facebookového profilu. Situáciu budeme pre vás sledovať a o všetkom dôležitom sa dozviete aj na našom blogu počas zajtrajšieho dňa.

AKTUALIZÁCIA, 10. 3. o 18:40

RTVS sa dnes vyjadrila k vzniknutej situácií: "Skladba Don´t close your eyes, s ktorou bude Max Jason Mai reprezentovať Slovensko na tohtoročnej Eurovízii, mala po prísľube partnerov prvýkrát v premiére odznieť práve v programe OTO 2011. Naši partneri sa však na poslednú chvíľu rozhodli inak. Rozhlas a televízia Slovenska urobí všetko pre to, aby v čo najkrajšej dobe priniesla divákom verejnoprávnej televízie premiéru eurovíznej piesne nášho reprezentanta."

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára